ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene en verkoopsvoorwaarden

  1. Bestellen en retourneren

Hoe weet ik of mijn bestelling geplaatst is?

Nadat je je bestelling bevestigd hebt en de betaling via de beveiligde site volledig doorlopen is krijg je per mail een orderbevestiging van ons.

Deze orderbevestiging bevat een overzicht van de bestelde producten, de hoeveelheid, de prijs, de betalingswijze en indien van applicatie het leveringsadres.

Let op: voor de op bestelling handgemaakte items is er een levertijd, de stuks worden immers pas gemaakt vanaf de bestelling geplaatst en betaald is.

 

Retourneren

  • Knidje op maat

Handgemaakte items die op maat gemaakt zijn en zelf zijn samen gesteld kunnen helaas niet geruild worden. Ook artikelen in uitverkoop kunnen helaas niet geruild worden

  • Knidjes uit onze stock of loved before items:

Wat jammer dat u niet tevreden bent, maar dit is geen probleem. U kan er voor kiezen om de items af te halen en dan het product te bekijken bij afhaling OF u heeft het recht om als koper op internet – waarbij goederen verzonden worden en niet ter plaatse afgehaald, en indien het een particuliere consument betreft – binnen de 14 dagen de bestelling terug te sturen.

Laat ons via mail hello@knidsbyleen.be weten wat de reden van je retour is en vermeld ook je ordernummer.

Retourzendingen stuur je (op eigen verzendkosten) terug naar:

KNIDSBYLEEN - Achterbroeksteenweg 120, 2920 Kalmthout (België)

Na ontvangst maken we het geld, na een controle, via je bankrekening. Wij gaan uw bestelling zo snel mogelijk terugbetalen, maar we hebben wel het recht om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten indien de producten niet meer in de oorspronkelijke staat zijn.

 

2. Betalen en verzenden

- Betalen

Super! Je hebt gevonden wat je zocht. Je bestelling kan onmiddellijk online betaald worden. Voorlopig kan je enkel betalen via overschrijving.

Of indien u het pakketje komt afhalen cash (liefst gepast) of via payconiq.

Overschrijvingen gebeuren op ons rekeningnummer: BE 63 7331 6100 8108 (met vermelding van het ordernummer).

Hou er wel rekening mee dat uw pakje pas verstuurd wordt, wanneer we de betaling ontvangen hebben. Afhankelijk van de bank kan dit enkele dagen duren.

 

- Verzenden

Wij verzenden van zodra we je betaling binnen hebben gekregen. Daarna ontvang je een e-mail met het bericht dat uw producten vertrokken zijn, of een e-mail met een schatting van de levertijd indien de goederen nog niet voorradig zijn.

Het pakje wordt door de postbode of de pakjesbezorger aan huis geleverd of je kan je pakje in een afhaalpunt laten leveren. KNIDSBYLEEN is niet aansprakelijk voor het verloren geraken van goederen door Bpost of DPD. Wij zullen dan samen tot een gepaste oplossing trachten te komen. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor een foute of vertraagde aflevering door foute onvolledige opgegeven adresgegevens. Onderstaande tarieven zijn van applicatie:

  • Belgie € 6,50Voorlopig bieden wij enkel verzending aan naar België, wil je graag vanuit een ander land bestellen, neem dan contact op via hello@knidsbyleen.be.

Je kan de producten ook komen afhalen bij KNIDSBYLEEN na afspraak op adres: Achterbroeksteenweg 120,2920 Kalmthout. Dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.

 

3. Contactgegevens

Heb je een vraag over je bestelling? Een opmerking of een leuk ideetje? We helpen je graag verder. Contacteer ons via E-mail: hello@knidsbyleen.be

4. Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van applicatie op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van en met knidsbyleen, tenzij wij uitzonderlijk samen schriftelijk met andere voorwaarden overeengekomen zijn. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.knidsbyleen.be. Door het plaatsen van een bestelling geef te kennen dat je met onze leverings-en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Het elektronisch bewijs (zoals e-mails, back-ups,…) worden door alle betrokken partijen binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten.

Identiteit van de verkoper

Marleen De Bie
Achterbroeksteenweg 120
2920 Kalmthout
hello@knidsbyleen.be
BTW BE 0763.361.789

Kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.

Het product

De aangeboden producten worden door KNIDSBYLEEN zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw weergegeven op de website. Sommige producten kunnen als gevolg van technische omstandigheden (zoals bijv. De kleurinstellingen van je computer) soms afwijken van de werkelijkheid. Informatie over de artikelen, (zoals afmetingen, gewicht, materialen,…) is indicatieve informatie. KNIDSBYLEEN kan hier niet aansprakelijk voor gesteld worden.

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn in euro, exclusief verzendkosten.

Dit is een kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw is dus niet toepasselijk.

Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat deze op de website van KNIDSBYLEEN zijn gepubliceerd.

KNIDSBYLEEN behoudt  zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren.

KNIDSBYLEEN kan niet aan prijzen gehouden worden als het duidelijk om een vergissing blijkt te gaan.